Česká kuchyně : lehká a elegantní /

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku - nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jí...

Full description

Main Author: Svatek, Martin
Other Authors: Jiřička, Jaroslav, 1957-
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Ikar, 2015
Edition: Vydání první
Subjects:
Konspekt: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku - nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů.
Item Description: Obsahuje rejstřík
Physical Description: 191 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 28 cm
ISBN: 9788024928548