Česká kuchyně : lehká a elegantní /

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku - nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jí...

Full description

Main Author: Svatek, Martin
Other Authors: Jiřička, Jaroslav, 1957-
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Ikar, 2015
Edition: Vydání první
Subjects:
Konspekt: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Košice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
442340001654 2887 64 (neuvedeno) Available